🎅 Zatím stíháme doručení do 2–4 pracovních dní! 🎅
🍫 Teď je ten nejlepší čas objednat dárky! 🍫

Oříšková čokoláda Bílá - Lískové oříšky Piemonte IGP

Kód: 3195
139 Kč 124,11 Kč bez DPH
Skladem
Možnosti doručení

Čokoláda s nejlepšími lískovými oříšky z Piemonte

Detailní informace

Detailní popis produktu

Oříšková čokoláda - Lískové oříšky Piemonte IGP

Když oříškovou čokoládu, tak jedině s Ferrari mezi lískovými oříšky. Ty nejlepší lískové oříšky z Italské oblasti Piemonte.

Můžete vybírat mezi mléčnou, tmavou nebo bílou čokoládou.

Složení: kakaové máslo 31,1 %, sušené plnotučné mléko, cukr, emulgátor: sojový lecitin, přírodní vanilka, lískové oříšky Piemonte IGP

Alergeny: Sójový lecitin, skořápkové plody, mléko


Používáme pouze nejlepší Piedmontské ořechy I.G.P., pocházející z kopce Langa, který dává naším krémům ideální strukturu bez nutnosti přidávání tuků, odlišných od těch, které jsou přirozeně obsaženy v ořechách.

V současné době zahrnuje několik členů, kteří pracují se svými středně velkými farmami v oblasti Alta Langa v provincii Cuneo. Toto je nejvhodnější oblast Piemontu  pro farmaření lískových ořechů, která nám poskytuje vysoce kvalitní produkt s jedinečným parfémem a vůní. Ne náhodou jsou lískové ořechy z Piemonte I.G.P. (Piedmont Hazelnut I.G.P). považovány a uznávány jako nejlepší lískový oříšek na světě.

Jednou ochutnáte a už nikdy nebudete chtít jiné. Ferrari mezi lískovými ořechy.

Doplňkové parametry

Kategorie: Choklid a Carezza Deluxe
Hmotnost: 0.06 kg
Výrobce: Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

PŘES KÁVU KE KAKAOVÝM BOBŮM

Všechno vlastně začalo kávou, když mne můj kamarád skvělý obchodník s kávou v Salvadoru nabídnul jeho zelené kávové zrno a praženou kávu pro Česko. Trh s kávou už byl v té době plný mnoha větších či menších dovozců, a tak jako druhou možnost mi nabídnul mnohem složitější surovinu, a to kakaové boby. A protože má v Salvadoru zázemí pro zpracování kakaových bobů a výroby čokolády, začaly dlouhé měsíce studia a učení se, jak s kakaem pracovat, jak tradičním způsobem vyrobit čokoládu. A od toho už nebylo daleko se zamilovat do vymýšlení a výroby čokoládových pralinek. Ve skutečnosti to daleko bylo, protože to obnášelo další kurzy a školení ve Střední Americe, Spojených státech a Evropě, a týdny zkoušení, pokusů a omylů, aby pralinky měly tu správně vyváženou chuť, konzistenci, design, prostě chutnaly a líbily se.

 

UČÍME SE VYRÁBĚT ČOKOLÁDU

Postupně jsme si osvojovali všechny technologie a triky a postupy, jak udělat skvělou čokoládu a jedinečné pralinky, učili jsme se záludnosti fermentování, sušení a pražení kakaových bobů, jejich drcení, mletí, konšování a míchání všech ingrediencí až po vznik čokolády.

 

PĚSTITELÉ KAKAA JSOU PRO NÁS ROVNOCENNÝMI PARTNERY

Stále se radíme s našimi salvadorskými obchodními partnery a dnes už kamarády farmáři z kakaových plantáží, s tamními experty na výrobu čokolády, protože jejich dlouholeté zkušenosti jsou pro nás velmi cenné, a pak se společně radujeme nad úspěchy. Snažíme se jim jejich vstřícnost a laskavost vracet a dáváme práci místním lidem.

 

CHOKLID - TY NEJLEPŠÍ PRALINKY A ČOKOLÁDA

Když suroviny urazí tisíce kilometrů po moři a připutují k nám do Brna, jsou s tou největší péčí dále zpracovávány do CHOKLID čokolády a pralinek.