Tmavé čokolády, Strana 6
Nejprodávanější
Značky
Procento kakaa

Divoká a lahodná čokoláda z brazilského amazonského lesa. Divoké kakao z břehů řeky Acará a Arauia.

Lahodně sladko-kyselá tmavá čokoláda z Tocantinsu s krystalizovanými kousky ovoce cupuaçu. Skutečná chuť Brazílie!

Získala stříbro na Academy of Chocolate. Dar z údolí Sambirano. Tropické „terroir“ kakao z jediné plantáže, s nádechem kyselosti, kávovými aromaty, karamelem, medem a kokosem.

Atraktivní dárková krabička se třemi top čokoládami od Theo & Philo. Skvělé na darování nebo jako dárek pro vás.

Jemná organická hořká čokoláda s lahodným sladko-slaným nádechem ručně sbírané mořské soli ze Skotska. Vytvořena ve stylu uměleckého a kulinářského experimentování.

Čistá, jemná 70% tabulka plná ovocných chutí, náznaků citrusů/broskví a lesních plodů, medu a karamelu s mírně nakyslým závěrem.

Jemná čistá čokoláda s obsahem 65 % kakaa s jemnými aromatickými tóny combavy z Madagaskaru. Ručně loupaná a zdokonalená dotekem fleur de sel. Gurmánská a exotická chuť.

Tato bio hořká čokoláda s obsahem kakaa 82 % je vyrobena z kakaových bobů Forastero sbíraných v pohoří Rwenzori v tropické oblasti východního Konga. Aromatická čokoláda s velmi...