Tmavé čokolády, Strana 5
Nejprodávanější
Značky
Procento kakaa

Tato intenzivní a chutná 100% tmavá čokoláda se vyrábí pouze z kakaa a neobsahuje žádné jiné suroviny! Bohatý na antioxidanty a teobromin.

Vynikající čokoláda vytvořená z kakaových bobů z ekologicky certifikovaného pěstování a pouze z místních dominikánských surovin. Sladká, oříšková a ovocná chuť čokolády je...

82% Organická hořká čokoláda s dominikánským kakaem.

Bio 99% tabulka z Dominikánské republiky, vyrobená z kakaových bobů odrůdy Trinitario, je intenzivní a aromatická čokoláda pro ty, kteří hledají nejčistší čokoládu s velmi...

Organická hořká čokoláda vyrobená z kakaa Trinitario. Brazílie oblast Pará

Lokalita se nachází mezi tropickými horskými lesy, Paquibato je oblast, která pěstuje mnoho ovocných stromů a dává svým čokoládovým tónům květiny v lesním údolí, tmavý med a...

Saloy se nachází mezi tropickými horskými lesy a má svěží pramenitou vodu protékající svěžími farmami, které dodávají její čokoládě velmi dynamické tóny bylin, bergamotu a třešní.

Saloy se nachází mezi tropickými horskými lesy a má svěží pramenitou vodu protékající svěžími farmami, které dodávají její čokoládě velmi dynamické tóny bylin, bergamotu a třešní.

Bhut Jolokia je jedním z nejpálivějších chilli papriček na světě. Spojte to s nádechem růžové himálajské soli a plnou, bohatou tmavou čokoládou z podhůří hor Anamalais, a...

Kombinace ibišku s opraženými dýňovými semínky vytváří tuto unikátní indickou čokoládu.

Divoká a lahodná čokoláda z brazilského amazonského lesa. Divoké kakao z břehů řeky Acará a Arauia.

Divoká a lahodná čokoláda z brazilského amazonského lesa. Divoké kakao z břehů řeky Tocantins.