Tmavé čokolády, Strana 4
Nejprodávanější
Značky
Procento kakaa

Vynikající rostlinná čokoláda s obsahem kakaa 55 %. Veganská verze mléčné čokolády vyrobená z rýžové mouky a mandlí.

Vítěz bronzové medaile Akademie čokolády 2017. Velmi aromatická čokoláda z farmy až po bar ze Sedayu, vesnice na jihu Sumatry.

Čokoláda pochází z východního pobřeží Madagaskaru. Každá sklizeň má jiné chuťové nuance. Velmi se liší od čokolády z údolí Sambiano.

Prémiová tmavá čokoláda s vysokým obsahem výběrových kakaových bobů z plantáží Vietnamu. Ručně sbírané kakaové boby Single origin Jemné čokoládové tóny

Naše Reserve Collection je vytvořena z nejlepších bobů jediné sklizně, aby přinesla vzácné, charakteristické rysy každé komunity a částí země. Mana se nachází v bujných...

Jemná čistá čokoláda s obsahem 65 % kakaa s jemnými aromatickými tóny combavy z Madagaskaru. Ručně loupaná a zdokonalená dotekem fleur de sel. Gurmánská a exotická chuť.