Tabulková čokoláda, Strana 3
Řazení produktů
Výpis produktů
Čokoláda pochází z východního pobřeží Madagaskaru. Každá sklizeň má jiné chuťové nuance. Velmi se liší od čokolády z údolí Sambiano.
Čistá, jemná 70% tabulka plná ovocných chutí, náznaků citrusů/broskví a lesních plodů, medu a karamelu s mírně nakyslým závěrem.
Vítěz bronzové medaile Akademie čokolády 2017. Silná kombinace kořeněného pepře a jemné mořské soli přechází v chutnou slanou čokoládu. Sumatra Indonesie
Čokoláda s nádechem karamelu, která se postupně rozvíjí zahřátím směsi chilli papričky a chilli Bird’s Eye - malých červených indonéských paprik.
Jemná organická hořká čokoláda s lahodným sladko-slaným nádechem ručně sbírané mořské soli ze Skotska. Vytvořena ve stylu uměleckého a kulinářského experimentování.