Tabulková čokoláda, Strana 2
Řazení produktů
Výpis produktů
Delikátní chuť pražených mandlí spojená s výraznou chutí 55% čokolády. Bean to Bar čokoláda Pomalu pražené mandle 55% kakaa z...
Jerk je koření, které se na Jamajce používá k ochucení a konzervaci masa a zeleniny
Jemné pomalu pražené lískové oříšky té nejvyšší kvality spojené s 59% čokoládou. Bean to Bar čokoláda Prémiové lískové oříšky ...
Delikátní chuť pražených mandlí spojená s výraznou chutí 55% čokolády. Bean to Bar čokoláda Pomalu pražené mandle 55% kakaa z...
Delikátní chuť pražených mandlí spojená s výraznou chutí 55% čokolády. Bean to Bar čokoláda Pomalu pražené mandle 55% kakaa z...
Bhut Jolokia je jedním z nejpálivějších chilli papriček na světě. Spojte to s nádechem růžové himálajské soli a plnou, bohatou tmavou čokoládou z podhůří hor Anamalais, a...
Kakaové tóny hořké čokolády jsou rozmanité a intenzivní. Pražená vůně, stejně jako slad, vlašské ořechy a citrusové plody vytvářejí v chuti podívanou s dlouhým závěrem. Ještě více!
Z kolekce Filippino Fiesta: rostlinná bílá čokoláda s nálevem z kalamansi a kousky lahodně kořeněných sušenek. To je chuť!
Z kolekce Filippino Fiesta: rostlinná čokoláda s praženými arašídy. Lahodně krémová alternativa mléčné čokolády.
Tmavě krémová s harmonickou chutí sultánek, banánů a ořechů charakterizuje toto Trinitario z Hondurasu. Čokoládová vůně a chuť jsou intenzivní a dlouhotrvající.
Čokoláda pochází z východního pobřeží Madagaskaru. Každá sklizeň má jiné chuťové nuance. Velmi se liší od čokolády z údolí Sambiano.
Čistá, jemná 70% tabulka plná ovocných chutí, náznaků citrusů/broskví a lesních plodů, medu a karamelu s mírně nakyslým závěrem.