I když vyrábíme čokoládu, potřebujeme používat i sušenky (cookies). Souhlasem si budete moci vychutnat náš web do posledního čtverečku. Více informací zde
Kakao a med vždy krásně voní. Nejprve se do popředí dostává bohaté, aromatické kakao, které je později umně doplněno zemitým medem a pylem z divokých lesů.
Káva a čokoláda se tajně milují. Do této vášnivé tyčinky bylo přidáno trochu mléka, což ji činí ještě pikantnější. Po osmi letech ladění je to ta nejlepší kávová čokoláda, jaká...
Tato čokoládová tabulka využívá exotické chuťové tóny citrusové mochyně k podtržení ovocného aroma bolivijských kakaových bobů. Svěží, zářivá a s tóny grapefruitu a ananasu...
Bioaktivní hořká čokoláda. Molekulární čokoláda vyvinutá ve spolupráci s vědci, která zachovává bohaté množství endorfinů, antioxidantů, minerálů a vitaminů, které se přirozeně...
Tato 42% mléčná čokoláda je jemná a krémová, rozpouští se v ústech a uvolňuje aroma sladkého karamelu a máslového kakaa. Pokušení sníst tuto tabulku najednou je příliš silné,...
Domantas Uzpalis přeměňuje organické kakaové boby z El Ceibo v čistou radost. Tato 75% čokoláda nabízí aroma ovocných zelených bylinek s dlouhou dochutí kávy a švestek. Veselá...
Z úst se stává koncertní síň koření. Černý česnek, vanilka a nádech chipotle jsou harmonicky zapouzdřeny 65% čokoládou, která se pomalu rozplývá na jazyku.
Výjimečná bio hořká mléčná čokoláda vyrobená ze vzácných kakaových bobů Amelonado vypěstovaných průkopnickým ženským družstvem ve východním Kongu a z bohatého mléka švýcarských...