Pro lepší den | Pistácie & Malina
Kód: 491Detailní popis produktu
Když chceš něco víc a umíš si vychutnat výjimečnost.
Jemnost pomalu pražených pistáciových oříšků podtržená vůní a chutí zralých malin. S přidáním lásky, slunce a tradice.
Bílá čokoláda s pistáciemi. Minimální obsah kakaové sušiny 35%
Složení: cukr z cukrové třtiny, kakaové máslo, mléko, pistáciové ořechy (10%), lyofilizované maliny, emulgátor sójový lecitin. Může obsahovat stopy mléka, ořechu a jiných skořápkových plodů, sezamu, lepku.
Nutriční hodnoty na 100g: Energie 633 kcal// 2564 kJ, tuky 48g, z toho nasycené mastné kyseliny 32g, sacharidy 46 g, z toho cukry 42g, bílkoviny 6g, sůl 0 mg
Hmotnost 60 g.
Skladování na suchém a chladném místě.
Place Store Concept s.r.o., Moravské nám. 4, 60200 Brno, ČR
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Tabulková čokoláda |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.6 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
PŘES KÁVU KE KAKAOVÝM BOBŮM
Všechno vlastně začalo kávou, když mne můj kamarád skvělý obchodník s kávou v Salvadoru nabídnul jeho zelené kávové zrno a praženou kávu pro Česko. Trh s kávou už byl v té době plný mnoha větších či menších dovozců, a tak jako druhou možnost mi nabídnul mnohem složitější surovinu, a to kakaové boby. A protože má v Salvadoru zázemí pro zpracování kakaových bobů a výroby čokolády, začaly dlouhé měsíce studia a učení se, jak s kakaem pracovat, jak tradičním způsobem vyrobit čokoládu. A od toho už nebylo daleko se zamilovat do vymýšlení a výroby čokoládových pralinek. Ve skutečnosti to daleko bylo, protože to obnášelo další kurzy a školení ve Střední Americe, Spojených státech a Evropě, a týdny zkoušení, pokusů a omylů, aby pralinky měly tu správně vyváženou chuť, konzistenci, design, prostě chutnaly a líbily se.
UČÍME SE VYRÁBĚT ČOKOLÁDU
Postupně jsme si osvojovali všechny technologie a triky a postupy, jak udělat skvělou čokoládu a jedinečné pralinky, učili jsme se záludnosti fermentování, sušení a pražení kakaových bobů, jejich drcení, mletí, konšování a míchání všech ingrediencí až po vznik čokolády.
PĚSTITELÉ KAKAA JSOU PRO NÁS ROVNOCENNÝMI PARTNERY
Stále se radíme s našimi salvadorskými obchodními partnery a dnes už kamarády farmáři z kakaových plantáží, s tamními experty na výrobu čokolády, protože jejich dlouholeté zkušenosti jsou pro nás velmi cenné, a pak se společně radujeme nad úspěchy. Snažíme se jim jejich vstřícnost a laskavost vracet a dáváme práci místním lidem.
CHOKLID - TY NEJLEPŠÍ PRALINKY A ČOKOLÁDA
Když suroviny urazí tisíce kilometrů po moři a připutují k nám do Brna, jsou s tou největší péčí dále zpracovávány do CHOKLID čokolády a pralinek.