⭐ DOPRAVA OD 599 KČ S BALÍKOVNOU ZDARMA ⭐
🍫 Objednat vánoční čokolády! 🍫

Mandarinka & Jahoda - Bílá čokoláda

Kód: 5276
159 Kč 141,96 Kč bez DPH
Skladem
Možnosti doručení

Jemná bílá čokoláda s kousky mandarinky a jahody. Svěží, ovocná a voňavá kombinace, která přináší chuť léta v každém soustu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

 

Mandarinka & Jahoda - Bílá čokoláda

Naše bílá čokoláda s mandarinkou a jahodou je dokonalým spojením krémové jemnosti a šťavnaté ovocnosti. Sladká bílá čokoláda se v ústech rozplývá a nechává vyniknout přirozeným tónům lyofilizované mandarinky a jahody.

Každá tabulka je ručně vyráběná v čokoládovně Chocolenka v Letovicích, kde klademe důraz na kvalitu surovin, ruční zpracování a harmonii chutí. Mandarinka přináší svěží citrusový nádech, jahoda zase letní sladkost a vůni. Výsledkem je lehká, radostná čokoláda, která potěší oko i chuť.

Ideální jako dárek i pro chvíle, kdy si chcete dopřát něco jemně ovocného a výjimečného.


 Minimální obsah kakaové sušiny 28%

Složení: cukr, kakaové máslo, mléko, sušená jahoda (3 %), sušená mandarinka(3 %), emulgátor sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma. Může obsahovat stopy mléka, ořechu a jiných skořápkových plodů, sezamu, lepku.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Tabulková čokoláda
Hmotnost: 0.06 kg
Alergeny: Bez lepku
Druh: Bílá

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

PŘES KÁVU KE KAKAOVÝM BOBŮM

Všechno vlastně začalo kávou, když mne můj kamarád skvělý obchodník s kávou v Salvadoru nabídnul jeho zelené kávové zrno a praženou kávu pro Česko. Trh s kávou už byl v té době plný mnoha větších či menších dovozců, a tak jako druhou možnost mi nabídnul mnohem složitější surovinu, a to kakaové boby. A protože má v Salvadoru zázemí pro zpracování kakaových bobů a výroby čokolády, začaly dlouhé měsíce studia a učení se, jak s kakaem pracovat, jak tradičním způsobem vyrobit čokoládu. A od toho už nebylo daleko se zamilovat do vymýšlení a výroby čokoládových pralinek. Ve skutečnosti to daleko bylo, protože to obnášelo další kurzy a školení ve Střední Americe, Spojených státech a Evropě, a týdny zkoušení, pokusů a omylů, aby pralinky měly tu správně vyváženou chuť, konzistenci, design, prostě chutnaly a líbily se.

 

UČÍME SE VYRÁBĚT ČOKOLÁDU

Postupně jsme si osvojovali všechny technologie a triky a postupy, jak udělat skvělou čokoládu a jedinečné pralinky, učili jsme se záludnosti fermentování, sušení a pražení kakaových bobů, jejich drcení, mletí, konšování a míchání všech ingrediencí až po vznik čokolády.

 

PĚSTITELÉ KAKAA JSOU PRO NÁS ROVNOCENNÝMI PARTNERY

Stále se radíme s našimi salvadorskými obchodními partnery a dnes už kamarády farmáři z kakaových plantáží, s tamními experty na výrobu čokolády, protože jejich dlouholeté zkušenosti jsou pro nás velmi cenné, a pak se společně radujeme nad úspěchy. Snažíme se jim jejich vstřícnost a laskavost vracet a dáváme práci místním lidem.

 

CHOKLID - TY NEJLEPŠÍ PRALINKY A ČOKOLÁDA

Když suroviny urazí tisíce kilometrů po moři a připutují k nám do Brna, jsou s tou největší péčí dále zpracovávány do CHOKLID čokolády a pralinek.