Blanxart Brasil Tmavá 76 % BIO
Kód: 1961Detailní popis produktu
Blanxart Brasil 76% BIO
Tato čokoláda je vyrobena z organického kakaa pěstovaného v amazonských deštných pralesech. Plantáž je položena poblíž Transamazonské silnice mezi městem Belém (hlavní a největší město státu Pará ) a městem Itaituba, v Brazílii. Kakaové boby odrůdy Trinitario z této oblasti vynikají mimořádnou kvalitou a čokoláda z nich má přirozenou chuť a vůni této oblasti.
Složení: Kakao, cukr, kakaové máslo, vanilka. Může obsahovat stopy mléka, ořechů a sóji.
Chuťové tóny: citrusové plody, ořechy a skořice
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Tabulková čokoláda | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.125 kg | 
| EAN: | 8436006835230 | 
| Alergeny: | Bez lepku, Bez laktózy, Vegan, Organické | 
| Druh: | Tmavá | 
| Procento kakaa: | 76 | 
| Dovozce pro ČR: | Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří | 
| Položka byla vyprodána… | |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.

NAŠE HISTORIE
Tradice a výroba čokolády z jiného století.
Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.
Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.
Všechno to začalo ve skromné dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.

OD BOBU K ČOKOLÁDĚ
Dokonalost naší řemeslné čokolády.
Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.
Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.
Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.