⭐ DOPRAVA OD 599 KČ S BALÍKOVNOU ZDARMA ⭐
🍫 Objednat vánoční čokolády! 🍫

Malina & Mandarinka - 58% Tmavá čokoláda

Kód: 5277
159 Kč 141,96 Kč bez DPH
Skladem
Možnosti doručení

Tmavá čokoláda s lyofilizovanou malinou a mandarinkou. Svěží, ovocná a jemně nahořklá kombinace, která spojuje intenzitu kakaa s lehkou citrusovo-malinovou harmonií.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Naše tmavá čokoláda Malina & Mandarinka 58 % je spojením intenzivní chuti pravé čokolády a šťavnaté svěžesti ovoce.
Čokoláda s obsahem 58 % kakaa se pomalu rozplývá na jazyku a nechá vyniknout sladkokyselé tóny maliny i jemně citrusovou chuť mandarinky.

Každá tabulka je ručně vyráběná v čokoládovně Chocolenka v Letovicích z pečlivě vybraných surovin. Kombinace hořkosti čokolády, ovocné svěžesti a jemné kyselinky tvoří chuťový zážitek, který je elegantní, vyvážený a nápaditý.

Ideální pro chvíle, kdy si chcete dopřát čokoládu s ovocnou jiskrou – buď pro sebe, nebo jako originální dárek.


 Minimální obsah kakaové sušiny 55%

Složení: kakaová hmota, cukr z cukrové třtiny, kakaové máslo, emulgátor sojový lecitin, lyofilizovaná malina (3 %), lyofilizovaná mandarinka (3 %), přírodní vanilkové aroma. 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Choklid a Carezza Deluxe
Hmotnost: 0.05 kg
Druh: Tmavá
Procento kakaa: 55
Výrobce: Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

PŘES KÁVU KE KAKAOVÝM BOBŮM

Všechno vlastně začalo kávou, když mne můj kamarád skvělý obchodník s kávou v Salvadoru nabídnul jeho zelené kávové zrno a praženou kávu pro Česko. Trh s kávou už byl v té době plný mnoha větších či menších dovozců, a tak jako druhou možnost mi nabídnul mnohem složitější surovinu, a to kakaové boby. A protože má v Salvadoru zázemí pro zpracování kakaových bobů a výroby čokolády, začaly dlouhé měsíce studia a učení se, jak s kakaem pracovat, jak tradičním způsobem vyrobit čokoládu. A od toho už nebylo daleko se zamilovat do vymýšlení a výroby čokoládových pralinek. Ve skutečnosti to daleko bylo, protože to obnášelo další kurzy a školení ve Střední Americe, Spojených státech a Evropě, a týdny zkoušení, pokusů a omylů, aby pralinky měly tu správně vyváženou chuť, konzistenci, design, prostě chutnaly a líbily se.

 

UČÍME SE VYRÁBĚT ČOKOLÁDU

Postupně jsme si osvojovali všechny technologie a triky a postupy, jak udělat skvělou čokoládu a jedinečné pralinky, učili jsme se záludnosti fermentování, sušení a pražení kakaových bobů, jejich drcení, mletí, konšování a míchání všech ingrediencí až po vznik čokolády.

 

PĚSTITELÉ KAKAA JSOU PRO NÁS ROVNOCENNÝMI PARTNERY

Stále se radíme s našimi salvadorskými obchodními partnery a dnes už kamarády farmáři z kakaových plantáží, s tamními experty na výrobu čokolády, protože jejich dlouholeté zkušenosti jsou pro nás velmi cenné, a pak se společně radujeme nad úspěchy. Snažíme se jim jejich vstřícnost a laskavost vracet a dáváme práci místním lidem.

 

CHOKLID - TY NEJLEPŠÍ PRALINKY A ČOKOLÁDA

Když suroviny urazí tisíce kilometrů po moři a připutují k nám do Brna, jsou s tou největší péčí dále zpracovávány do CHOKLID čokolády a pralinek.