⭐ DOPRAVA OD 599 KČ S BALÍKOVNOU ZDARMA ⭐
🍫 Objednat vánoční čokolády! 🍫

Kešu & Fíky - Mléčná čokoláda

Kód: 5273
159 Kč 141,96 Kč bez DPH
Skladem
Možnosti doručení

Jemná mléčná čokoláda s máslovými kešu oříšky a sladkým fíkem. Něžně exotická kombinace.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kešu & Fíky Mléčná čokoláda

Naše mléčná čokoláda Kešu a fíky je ztělesněním harmonie mezi oříškovou jemností a přirozenou sladkostí lyofilizovaného ovoce. Základem je poctivá čokoláda s vysokým obsahem kakaa, která se rozplývá na jazyku a zvýrazňuje chuť pražených kešu ořechů i šťavnatých kousků fíků.

Ideální jako dárek i pro chvíle, kdy si chcete dopřát něco výjimečného.

Složení: kakao min. 34%, sušené plnotučné mléko, kakaové máslo, cukr, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilka, lyofilizovaný fík (5 %), kešu ořechy (3 %)

Alergeny: Sójový lecitin, skořápkové plody, mléko

 


 

Doplňkové parametry

Kategorie: Choklid a Carezza Deluxe
Hmotnost: 0.06 kg
Druh: Mléčná
Procento kakaa: 34
Výrobce: Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

PŘES KÁVU KE KAKAOVÝM BOBŮM

Všechno vlastně začalo kávou, když mne můj kamarád skvělý obchodník s kávou v Salvadoru nabídnul jeho zelené kávové zrno a praženou kávu pro Česko. Trh s kávou už byl v té době plný mnoha větších či menších dovozců, a tak jako druhou možnost mi nabídnul mnohem složitější surovinu, a to kakaové boby. A protože má v Salvadoru zázemí pro zpracování kakaových bobů a výroby čokolády, začaly dlouhé měsíce studia a učení se, jak s kakaem pracovat, jak tradičním způsobem vyrobit čokoládu. A od toho už nebylo daleko se zamilovat do vymýšlení a výroby čokoládových pralinek. Ve skutečnosti to daleko bylo, protože to obnášelo další kurzy a školení ve Střední Americe, Spojených státech a Evropě, a týdny zkoušení, pokusů a omylů, aby pralinky měly tu správně vyváženou chuť, konzistenci, design, prostě chutnaly a líbily se.

 

UČÍME SE VYRÁBĚT ČOKOLÁDU

Postupně jsme si osvojovali všechny technologie a triky a postupy, jak udělat skvělou čokoládu a jedinečné pralinky, učili jsme se záludnosti fermentování, sušení a pražení kakaových bobů, jejich drcení, mletí, konšování a míchání všech ingrediencí až po vznik čokolády.

 

PĚSTITELÉ KAKAA JSOU PRO NÁS ROVNOCENNÝMI PARTNERY

Stále se radíme s našimi salvadorskými obchodními partnery a dnes už kamarády farmáři z kakaových plantáží, s tamními experty na výrobu čokolády, protože jejich dlouholeté zkušenosti jsou pro nás velmi cenné, a pak se společně radujeme nad úspěchy. Snažíme se jim jejich vstřícnost a laskavost vracet a dáváme práci místním lidem.

 

CHOKLID - TY NEJLEPŠÍ PRALINKY A ČOKOLÁDA

Když suroviny urazí tisíce kilometrů po moři a připutují k nám do Brna, jsou s tou největší péčí dále zpracovávány do CHOKLID čokolády a pralinek.