Bean To Bar čokolády, Strana 4
Nejprodávanější
Značky
Druh
Procento kakaa

Nová definice čokoládové tabulky s kokosem. Tato tabulka vyrobená z jamajského kakaa je hladká a krémová. Skutečná pocta jedné z nejznámějších karibských surovin: kokosu.

Vítěz bronzové medaile Akademie čokolády 2017. Velmi aromatická čokoláda z farmy až po bar ze Sedayu, vesnice na jihu Sumatry.

Tato čokoláda je vyrobena z kokosového mléka, ale má jen nádech kokosu. Vychutnáte si všechny vzrušující chutě kakaa.

Tato 85% čokoláda je tak ovocná, že máte pocit, že jíte bonbón: ovocné chutě, tóny citrusů, broskví a lesního ovoce, medu a karamelu s lehce nakyslým závěrem.

Prémiová tmavá čokoláda s vysokým obsahem výběrových kakaových bobů. Ručně sbírané kakaové boby Single origin Jemné čokoládové tóny