I když vyrábíme čokoládu, potřebujeme používat i sušenky (cookies). Souhlasem si budete moci vychutnat náš web do posledního čtverečku. Více informací zde
Vítězem bronzové medaile Akademie čokolády za rok 2017. Krémová, sametová směs aromatických boby Robusta a Arabica vytváří návykové latte v každém soustu
Vítěz stříbrné medaile Academy of Chocolate Awards 2017. Ostrov Sulawesi má jedinečnou přírodu s asijskými i australskými charakteristikami. A v této přírodě roste hojnost...
Kombinace aromatické čokolády vyrobené z kakaových bobů Kichwa z Amazonie a kávových zrn Arabica z Loji, kávové provincie Ekvádoru, je kořeněná, křupavá a velmi harmonická. K...
Francouzská bílá čokoláda Michel Cluizel jemně doladěná sušenými květy pivoňky, které dodávají tabulce jemnou květinovou vůni a lehce nasládlý podtón. Elegantní a harmonická...