Single Origin, Strana 3
Nejprodávanější
Značky
Druh
Procento kakaa

Exkluzivní řemeslná hořká čokoláda ručně vyrobená z Akessonova kakaa z údolí Sambirano na Madagaskaru okořeněná místním divoce rostoucím pepřem.

Krásná, plná, zemitá čokoláda z bobů z oblasti Jembrana na západním Bali.

Bílá čokoláda z Madagaskaru s výrazným podílem vanilky. Díky tomu, že na vanilce nešetřili, získáte skutečně autentický zážitek z pravé vanilky.

Vítěz bronzové medaile Akademie čokolády 2017. Velmi aromatická čokoláda z farmy až po bar ze Sedayu, vesnice na jihu Sumatry.

Čokoláda pochází z východního pobřeží Madagaskaru. Každá sklizeň má jiné chuťové nuance. Velmi se liší od čokolády z údolí Sambiano.