Blanxart Nicaragua – Bosawas 85% BIO
Artikelnummer: 2178Detaillierte Produktbeschreibung
Blanxart Nicaragua – Bosawas 85% BIO
Organická hořká čokoláda vyrobená z 85% Criollo a kakaa Trinitario z Nikaraguy.
Složení: Kakao, cukr, kakaové máslo.
Může obsahovat stopy mléka, ořechů a sóji.
Chuťové tóny: Tóny citronu, pomeranče, květin a ořechů.
Zusätzliche Parameter
| Kategorie: | Tafelschokolade | 
|---|---|
| Gewicht: | 0.125 kg | 
| EAN: | 8436006836053 | 
| Allergene: | Glutenfrei, Laktosefrei, Vegan, Organické | 
| Kategorie: | Dunkel | 
| Prozent Kakao: | 85 | 
| Importeur: | Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří | 
| Dieser Artikel ist leider ausverkauft… | |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.

NAŠE HISTORIE
Tradice a výroba čokolády z jiného století.
Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.
Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.
Všechno to začalo ve skromné dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.

OD BOBU K ČOKOLÁDĚ
Dokonalost naší řemeslné čokolády.
Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.
Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.
Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.