Blanxart Dominikánská Republika 72% BIO
Code: 2174Product detailed description
Blanxart Dominikánská Republika 72% BIO
72% hořká čokoláda s dominikánským kakaem.
Složení: Kakao, kakaové máslo, cukr, vanilka. Může obsahovat stopy mléka, ořechů a sóji.
Additional parameters
| Category: | Chocolate bar |
|---|---|
| Weight: | 0.08 kg |
| EAN: | 8436006835759 |
| Allergens: | Gluten-free, Lactose free, Vegan |
| Druh: | Tmavá |
| Percentage of cocoa: | 72 |
| Importer: | Chocolenka, Carezza s.r.o., Lidická 700/19, 602 00 Brno-Veveří |
| The item has been sold out… | |
Be the first who will post an article to this item!
Řemeslná čokoláda z kakaa jednoho původu.

NAŠE HISTORIE
Tradice a výroba čokolády z jiného století.
Bylo to v dubnu 1954, kdy se mistr čokolády Francesc Agrás vydal na dlouhou cestu nejlepšími cukrárnami v Evropě.
Jeho vášní pro dokonalost v řemeslných cukrovinkách bylo semínko, které vedlo k založení jedné z nejznámějších katalánských továren na čokoládu: Bombons Blanxart.
Všechno to začalo ve skromné dílně v sousedství Les Corts (Barcelona) a plněním snu: přinést do čokolády ty nejlepší kakaové boby z Ghany, Konga a Guayaquilu.

OD BOBU K ČOKOLÁDĚ
Dokonalost naší řemeslné čokolády.
Bean to Bar (od bobu k čokoládě) je název procesu, který začíná, když řemeslník vybere kakaové boby a zpracuje je na čokoládové tabulku nebo čokolády, které sám zabalí a prodá.
Jedná se o proces řemeslné výroby, který vyžaduje zvláštní znalost produktu, trpělivost, prioritu v kvalitě a ochotu nabídnout labužníkovi to nejlepší kakao.
Blanxart je tomuto přístupu věrný a spoléhá na kakao jednoho původu pro čokoládu vynikající kvality.